Oordeelsestraat 32a    5111 PB Baarle-NassauM. +31 (0)6 3000 3012

Over Ons

Enclave Trappen is opgericht in 2014 door Marco de Bont. De 15 voorafgaande jaren is het bedrijf actief geweest onder de naam Toonen Trappen. Na een 10-jarige samenwerking ben ik verder gegaan onder mijn eigen naam.

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen en fabriceren van op maat gemaakte houten trappen, hekwerken, balustrades en leuningen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, service en een passende oplossing in uw situatie. Als het nu gaat om modern, klassiek of gewoon standaard er is altijd een geschikt ontwerp. Ook voor een vaste trap naar de zolder is er bijna altijd wel een oplossing.

Wij komen dan ook bij u op locatie om uw wensen door te nemen en te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Ook met ons tekenprogramma kunnen we u meteen bij ons op de werkplaats een ontwerp en 3D-simulatie laten zien, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw persoonlijke situatie. Met advies en uitleg over de houtsoorten en trapstijlen komen wij tot het beste eindresultaat voor een passende offerte.

Enclave Trappen